GROEPSACCOMMODATIE LUXE Opties

Een groepsaccommodatie voor 10 personen is veelal geboekt een vriendenuitje, een familieweekend of een werkend verblijf met een sportclub. U kunt hiertoe eersteklas terug in het pittoreske Friese gehucht Rijs. Ook wanneer uw gezelschap uit minder dan 10 mensen bestaan. In de comfortrijke vakantievilla gevonden u samen wat puur relaxed en plezier hebben is. Daarenboven zijn daar qua buitenactiviteiten gering overige plekken in Holland daar waar zo ontzettend heel wat te ondervinden valt. Via de combinatie betreffende een prachtige verblijfs-accommodatie met ons apart veelzijdige omgeving ervaart u ons geweldige tijd samen. U leest op deze plaats allemaal over die luxueus groepsaccommodatie voor 10 mensen.

Wegens elke groepssamenstelling - Groepsaccommodatie

Bestaan uw groep uit ons divers gezelschap? Zijn er bijvoorbeeld heel wat kinderen bij ofwel ligt een doorsnee leeftijd boven een 50 jaar? Hetgeen uw groepssamenstelling ook kan zijn, in de luxe groepsaccommodatie voor 10 personen beleeft een ieder ons apart mooie tijd. Verder vanwege sportieve gezelschappen is onze vakantievilla uitstekend passend. Een specifieke voorkeuren van uw gezelschap treft u ook in onze accommodatie wanneer in een nabije omgeving. Voorkom het een deel van de band zichzelf verveelt ofwel ergert en maak een weloverwogen keuze een verblijf in Rijs. Websites is er heel wat info te vinden aan een meerdere activiteiten maar allicht kunnen wij u verder ons adviespakket op maat verstrekken.

Boek ons hoger vakantiehuis

Stel uw gezelschap bestaan uit 8 mensen. Waarschijnlijk verwacht u dan ons vakantiehuis vanwege 8 personen te behoren te boeken. Begrijpelijk natuurlijk, maar een 10 persoons vakantiehuizen kan zijn vervolgens net eventjes leuker en comfortabeler.

Allereerst heeft u dan ook zo iets meer vrijheid voor het indelen aangaande een kamers. Onder andere als een 8 mensen uit zowel heren mits vrouwen bestaan ofwel indien daar persoon bij kan zijn die heel wat snurkt.

Bovendien heeft de voorzieningsrijke groepsaccommodatie maar liefst 5 slaapkamers betreffende elk ons persoonlijk douche en wastafel. Het is wel zo lekker ingeval meerdere mensen tegelijkertijd van sanitaire voorzieningen gebruik willen produceren. Het bevordert verder de snelheid waarmee de dagactiviteit gestart mag geraken of om ’s avonds te gaan stappen. Trouwens geldt dit natuurlijk wegens iedere groep, of uw gezelschap nu uit 8, 9 ofwel 10 mensen bestaan.

Ervaar maximaal comfort

De vakantiehuizen voldoet aan ieder denkbaar gemak. Trek daar overdag geweldig op uit en kom retour in ons oase betreffende rust. Kiest u dan ook wegens onze vakantievilla, vervolgens kiest u dan ook voor maximaal comfort. Wij leveren u dan ook een loungehoek betreffende verschillende relaxfauteuils, een keuken daar waar niks aan ontbreekt en pure kwaliteitsbedden wegens de nodige nachtrust. Indien u betreffende 8 personen de luxueus vakantievilla boekt bent u dan ook volstrekt met bijzonder heel wat comfort voorzien.

Unieke buitenbeleving

U dan ook treft die overweldigende luxueus niet alleen in de vakantievilla doch ook erbuiten. Op ons terras bestaan alang talloze gezellige uren doorgebracht, tot diep in de duisternis. Dit komt niet in de laatste regio via een comfortrijke tuinmeubel-set en het grote veld aangaande 500 m2 dat voor de villa hoort. Tevens een natuuromgeving draagt bij aan het ultieme vakantiestemming. Onze groepsaccommodatie kan zijn aan een bosrand gelegen. U hoort vogeltjes tsjilpen en snuift gelijktijdig ons heerlijke bosgeur op.


Ons lekkere locatie om betreffende ons klein gezelschap te genieten. Helemaal afgescheiden over een overige accommodaties. Een zalig dakterras betreffende een grandioos uitzicht over een Friese meren.

Een familieweekend, vriendenweekend of familievakantie moet vanwege een ieder ons bijzondere tijd bestaan. Jong en oud. Voor Landhuis Ysselsteyn kan zijn vakantieplezier verzekerd. Kids vermaken zichzelf uitstekend in het grote huis en de uitgestrekte achtertuin. Ze mogen er veilig spelen dankzij het kindvriendelijke hekwerk omtrent een vijver. Speelgoed en spellen ogen voor jongeren klaar en voor de ouders hebben wij rust, ruimte en gemoedelijkheid.

Deze groepsaccomodatie ligt pal juiste drinkwater, in het West-Friese Hemelum. Op slechts 90 minuten autorijden aangaande een Randstad waan je je in ons overige aardbol, waar drinkwater en weidse natuur centraal ogen. Kleine en grote groepen zijn over harte welkom voor Groepsaccommodatie een Morra!

De legerwagons komen uit dit Russische leger en werden aangewend als radioverbindingswagens. Inmiddels ogen die bijzondere wagens bij de Trots van Tolbert en bestaan ze omgebouwd tot ons unieke overnachtingsaccomodatie.

Voorwaarde kan zijn het u dan ook beschikt aan een CWO2 zeilcertificaat. Ernaast krijgen familiegroepen wegens 2019 een Voor niets activiteit, jouw kan kiezen uit een volgende opties:

Volg ons ook GROEPSACCOMMODATIE 10 PERSONEN op:             Zoek jouw ons bijzondere vergaderlocatie, inspirerende vergaderbreak of originele teambuildingactiviteit?

Zeer content. We waren hier 4 dagen voor een familiereünie. Geweldige en rustige locatie betreffende ruimtes teneinde tezamen te zijn en te zitten en verder teneinde je retour te trekken.

Maar niet slechts een natuur vormt dit gebied speciaal, ook een aantrekkelijke Elfsteden-'stadjes' bestaan zeker dit ontdekken waard. Ofwel maak kennis betreffende de rijke geschiedenis van dit gebied, via bijvoorbeeld een kijk op te brengen juiste mooie Wouda-gemaal. 

Betreffende het ‘Fiets en Picknick’ arrangement gaat u bijvoorbeeld fietsen via dit geweldige natuurgebied de Maashorst en kunt u ’s middags genieten over ons picknick. Bezoek op deze plaats onze arrangementen.

SIB Groningen Het traditionele introkamp wederom gehouden voor de Postwagen, en evenals voorgaande jaren een groot succes! Hulpvaardig en behulpzaam medewerkers, goeie bediening en een opwindende accomodatie. Saskia

Plaats jouw vraag dan kosteloos op het prikbord   Heb jouw nog vragen of wil je jouw locatie inschrijven? Neem aanraking betreffende het op via dit contactformulier! Grotere kaart Zoek groepsaccommodatie in:

Verder zin in ons knusjes
sfeervol weekend betreffende familie ofwel kornuiten? Boek vandaag nog. Heel wat gelukkig klanten gingen u dan ook wegens.

De eigenaren doen daar alles aan teneinde dit een gasten 100 % tot een zin te maken en het vertaalt zichzelf in een goede service en ons zeer goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Ons wasmachine en het net zijn aanwezig.

Bezoek vervolgens onze hinder minutes voor grote vakantiehuizen in vakantieparken. Een selectie van onze groepsaccommodaties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *